Care1

Care1 Företagsavtal

Professionell och erfaren servicepartner för era produkter

Vi finns här för både stora och små företag, och som letar efter en professionell servicepartner med stor erfarenhet i branschen.

Vi kan skräddarsy en lösning som passar er, där den anställde kan få anpassade befogenheter.
Ska de ha egen behörighet att godkänna kostnader? Finns det ett max-tak på kostnaden? Är det endast garantiärenden som kan registreras? Vi kan lösa detta åt er via ett företagsavtal.

För större företag har vi flexibla möjligheter att bygga en integration mellan systemen. Detta innebär att ni slipper dubbelarbete för att till exempel registrera ärenden både hos er och sedan hos oss.

Ni hittar oss i hela Norden

Att ingå i ett företagsavtal med Care1 innebär ett antal fördelar. Ni får en kompetent och professionell servicepartner som tar hand om service för verksamhetens IT- och mobilprodukter.

Vi finns i Sverige, Danmark och Norge och erbjuder stor flexibilitet när det gäller att hitta transportlösningar som passar just er. Samt en online-lösning där ni enkelt kan registrera och följa era pågående ärenden.

Auktoriserad partner – varför är det viktigt?

Vi är auktoriserade för att genomföra garantiservice av många stora tillverkare, bl.a. Huawei, Sony, OnePlus, Caterpillar och Audio Pro.
Men vad innebär detta?

Du kan enkelt gå till en obehörig verkstad för att få din skärm eller ditt batteri utbytt. Men det är stor skillnad att göra detta hos Care1.

När du tar hjälp av en obehörig verkstad kommer produktgarantin att upphöra.
Detta skapar problem om din enhet senare behöver få ett fel åtgärdat som vanligtvis går på tillverkarens garanti, eller om du behöver upprätta en reklamation. Det är även risk att verktyg och utrustning används som försämrar din produkt, och skulle produkten ha vattentäta egenskaper kommer dessa sällan kvarstå.

Hos en auktoriserad verkstad används endast originaldelar som kommer direkt från respektive tillverkare. Detta säkerställer att kvalitén på din produkt kvarstår och du behåller även din garanti.
Tillverkarna ställer stora krav på att deras partners uppfyller avtalsmässiga riktlinjer för att deras produkter hanteras på ett korrekt sätt.

Helhetslösningar – service på ett ställe

Vi vill göra ert liv enklare, därför erbjuder vi helhetslösningar så ni kan få alla era produkter hanterade på samma ställe.

Som företag kan ni få tillgång till vår serviceportal, där ni kan skapa användarkonton med anpassad behörighet till de olika funktionerna. Ett konto som har högre behörighet kan t.ex. godkänna kostnadsförslag, ändra faktureringsmetoder och fraktlösningar.
Vi har även möjlighet att integrera portalen mot ert system via API-lösningar.

Vi samarbetar även med försäkringsbolag

För att göra det smidigt så har vi även samarbete med många försäkringsbolag och sköter kontakten direkt till dem utan att slutkunden behöver vara mellanhand. Detta gör det enkelt att få ett försäkringsärende löst utan att dra ut på hanteringstiden.

Ni bidrar till en bättre miljö

Nyproduktion av elektronik innebär enormt höga CO2-utsläpp. Det är en av de största bovarna när det kommer till global uppvärmning. Men om ni däremot låter era produkter repareras, bidrar ni till en markant minskning av dessa utsläpp.

Ni besparar klimatet på i genomsnitt 386kg CO2-utsläpp genom att t.ex. få er laptop reparerad istället för att köpa en ny. Det är ungefär lika mycket utsläpp som att köra bil konstant i 15 timmar.

Vi är bara ett mail bort

Ett avtal med Care1 kan anpassas efter era behov. Alla våra avtal är individuella och ni får den bästa lösningen för just er verksamhet.

Vill ni veta mer om vad det skulle innebära för er att ingå i ett avtal med oss?
Kontakta oss på info@care1.se så vi kan inleda en icke-bindande dialog.

Reparation af Lenovo computer hos Care1
Loading...