Care1

Care1 Rödekro

Care1 Rödekro

Öppettider
Mån-Fre: 09:00 – 17:00
Lør-Søn: Stängt

Adress
Kometvej 16, 6230 Rødekro

Kontakta Care1 i Rödekro

  Om Care1 i Rödekro

  Om Care1 i Rödekro

  I Rödekro ligger Care1’s huvudkontor. Care1 är en av Danmarks ledande serviceleverantörer inom mobilt, datorer och surfplattor. Vi är även Apples största servicepartner i Danmark och du kan få hjälp med service på alla Apples produkter. Vi utför alltid service med originaldelar direkt från tillverkaren för att säkerställa att produktgarantin kvarstår, och att din enhet håller långt tid.

  Reparation av datorer och MacBook

  Behöver du få service på din dator eller MacBook så kan du boka tid hos oss i Rödekro. Vi erbjuder snabb service så du undviker väntetider, utan att tumma på kvalitén. Om din garanti har gått ut kommer du få ett kostnadsförslag på vad en eventuell reparation skulle kosta.

  Apple och Huawei partner

  Vi är auktoriserad för att utföra service på både Apple och Huawei. Det innebär att våra tekniker är utbildade och certifierade av tillverkarna. Vi följer även reparationsinstruktioner från tillverkarna och uppfyller deras krav på ESD-säker arbetsplats.

  Varför välja Care1?

  Du ska välja Care1 då vi erbjuder service på alla produkter. Vi har en kort servicetid och använder alltid originaldelar. Vi har mer än 1900 kundutlåtande där du b.la kan läsa om vår stora kundnöjdhet, serviceminded personal och snabba servicetider.

  Vi på Care1 tror på god service, personligt bemötande och finns med dig under hela serviceprocessen tills det att du har din enhet i din hand igen.

  Loading...